Bemutatkozás

Az Elenic Kft alapítása előtt is számtalan alkalommal kerültünk kapcsolatba társasházakkal, ahol mind a lakók, mind a szolgáltatók, kivitelezők részéről olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy nincsenek megelégedve a társasház vezetésével, illetve a közös képviselő fáradt bele a mindennapos teendők elvégzésébe, de nem tudja, nem meri másra bízni az általa gondosan kezelt épület ügyintézését.

Ezekre a jelzésekre reagálva döntöttünk úgy, hogy a társasházkezelői feladatok ellátásával komplex szolgáltatást nyújtunk a társasházi, lakásszövetkezeti lakástulajdonosoknak, kihasználva kialakított kapcsolatrendszerünk által kínált lehetőségeket. Villanyszerelési és lakatosipari munkák elvégzésével, díjmentes pályázatfigyeléssel, kedvező árú pályázatírással és a beruházás teljeskörű lebonyolításával, házon belüli könyveléssel és pénzügyi tanácsadással igyekszünk komplex szolgáltatást nyújtani.

Az egyéb szakipari munkák elvégzését (víz-, gáz-, központi fűtésszerelés, légtechnika, építészeti, szigetelési, festési munkák) Társaságunkkal együttműködő vállalkozások végzik, a kialakult jó kapcsolat miatt szintén kedvezményes áron. A legtöbb esetben a társasházban lakó tulajdonosok elkerülhetetlenül összeegyeztetik partnereinket cégünkkel, ezért számunkra is fontos, hogy olyan szakemberekre bízzuk társasházaink műszaki hibáit, akik cégünk szolgáltatási színvonalát is képviselhetik.

Éjjel-nappali mobiltelefonos ügyelettel biztosítjuk a Társasházak, Lakásszövetkezetek zökkenőmentes működését, amin az azonnali beavatkozást igénylő meghibásodásokat lehet bejelenteni.

Egyéb ügyintézésre munkaidőben (munkanapokon 8-16 óra között) van lehetőség személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben. Munkatársaink több mint 10 éves társasházkezelői tapasztalattal rendelkeznek. Fiatalos, szakképzett csapatunk pontos munkavégzése szimpatikus a társasházi lakástulajdonosoknak, ezt bizonyítja, hogy egyre több igénybejelentés érkezik cégünkhöz társasházi közös képviselet ellátására. Mindezek hatására cégünk dinamikusan fejlődik, a házak nyújtotta feladatok maradéktalan elvégzése érdekében munkatársaink létszáma folyamatosan növekszik.

Jelenleg mintegy 6800 albetétet kezelünk. Társasházkezelői tevékenységünket Budapesten, Miskolcon és vonzáskörzetében végezzük. Budapest, Miskolc és Sajószentpéterhez hasonlóan hamarosan megnyitjuk ügyfélszolgálati irodánkat Vácott, Kazincbarcikán és Mezőkövesden is. Amíg erre nem kerül sor, addig ügyintézésre előre kihirdetett időpontban, a Társasháznál megtartott fogadóórák alkalmával van lehetőség. Piaci sikereinket elkötelezett munkatársainknak, magas színvonalú, valamint kedvező ár-értékarányú munkavégzésünknek köszönhetjük.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, várjuk szíves megkeresésüket, mely során kidolgozzuk konkrét ajánlatunkat, illetve előre egyeztetett időpontban, kötetlen beszélgetés során lehetőséget biztosítunk egy személyes találkozóra, ahol felmerült kérdéseikre választ adhatunk.